12. Afrika Expo Budapest

 

2024. február 22-25. között a 12. Afrika Expo Budapesten 22 kiállító mutatkozik be 17 afrikai ország képviseletében, 500 négyzetméteren a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A Pavilonjában, a 210 A standhelyen! 

Az
Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként megvalósuló 2024-es Afrika Expo kiemelt szakmai partnere és támogatója a HAND Szövetség (Nemzetközi Humanitárius és Fejlesztési Civil Szövetség) és tagszervezetei lesznek.  Az Európai Unió támogatásával, az Európai Elnökséghez köthető pályázat segítségével megvalósuló expo mottója: Fenntartható Fejlődés- Partnerség- Jövő! Ez már sejteti, hogy az expó-n megjelenő afrikai és Afrikához köthető magyar kiállítók, non-profit és diplomáciai szervezetek, kézművesek és szakértők Afrikára, mint a jövő kontinensére, egy lehetőségekben teli, megkerülhetetlen kontinensre tekintenek. Egy olyan kontinensre, mellyel érdemes foglalkozni, ahol érdemes partnerségeket kialakítani, és amiért érdemes a fenntartható fejlődés égisze alatt közösen tenni.

 

Látogasson el a 12. Afrika Expo Budapest rendezvényre, ahol a kiállítók standjainál és a 2024. február 23-án megvalósuló, a HAND Szövetséggel közösen szervezett szakmai konferencia keretében minél több aktuális tudást, hiteles információt tudhat meg a déli kontinensről.

 

Az expo keretén belül megismerkedhet olyan magyar civil szervezetekkel, akik évek, sőt évtizedek óta Afrikában tevékenykednek, Kongótól Maliig, Szenegáltól Ugandáig. Megtudhatja, hogy mely szervezetek munkájába kapcsolódhat be akár Magyarországon, akár Afrikában önkéntesként, támogatóként, "táv-örökbefogadó"-ként,ó. Helyszínen kaphat első kézből információt Afrika számos országáról, helyi tapasztalatra építve, így amennyiben üzleti ötlettel érkezik látogatóként, jól használható és hatékony kapcsolati hálót alakíthat ki a kiállítókkal az expo négy napja alatt. Ha érdeklődő Utazóként látogat ki az eseményre, az Utazz Afrikába Utazási Iroda Afrika-szakértő referenseitől mindent megtudhat arról, hogyan utazhat el a Nagy Állatvándorlás idején Kenyába, az algériai Szaharába, vagy hogyan szilveszterezhet Szenegálban, az Atlanti-óceán partján.

A 12. Afrika Expo Budapest Afrika különleges és szép  népművészeti termékeit is bemutatja, sőt megmutatja, hogyan isnpirálódhatnak magyar iparművészek az afrikai kultúrából. Az Afrika Expo saját színpadán, a gyerek programokon (afrikai arcfestés és kézműveskedés) és az Utazás Kiállítás színpadán az Afrika-percek alatt pedig látványos afrikai zenei és tánc show-k, utazási beszámolók és családi programok szórakoztatják majd a közönséget! 


A február 23-án megrendezésre kerülő Megnyitó és Szakmai Konferencia programját itt olvashatja el.

Az Ethiopian Airlines Afrika színpad programja ide kattintva tölthető le.

A 12. Afrika Expo Budapest kiállítói katalógusát itt tekintheti meg.

 

 

A 12. Afrika Expo Budapest Hivatalos kiállítói listája:

 

Olvassa el a 11. Afrika Expo Budapestről készült beszámolónkat itt!

 

For information in English, please click here! 


 

 

Főtámogató és szakmai partner 2024-ben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelen weboldal az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg az “Együtt egy nyitott, igazságos és fenntartható Európa felé a világban – Negyedik Trió EU Elnökségi Projekt” keretein belül. Tartalma a Kultúrafrika Alapítvány kizárólagos felelősségét képezi és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió álláspontját.

 

 

 

 

 

 

Együttműködő és utazási partner

 

 

 

 

 

 

 

Kávés Partner 

 

 

 

Szakmai Partner

 


Egyidejű rendezvény 

 


 

 


Letölthető dokumentumok: