Látogatói info – 11. Afrika Expo Budapest

A 11. Afrika Expón 21 kiállítói jelenik meg, 15 afrikai ország képviseletében. Az idei évi rendezvényen minden adott lesz ahhoz, hogy az utazni vágyó és Afrika iránt érdeklődő közönség első kézből, hiteles, Afrikában élt szakértőktől, önkéntesektől tudjon meg mindent régi, népszerű és feltörekvő új afrikai desztinációkról: például Tanzániáról és Kenyáról, vagy éppen Szenegálról, Etiópiáról, Namíbiáról, Ugandáról többek között. A kiállítóként megjelenő non-profit szervezetek standjai és támogatási projektjei, a kitelepülő iparművészek portékái és az afrikai arcfestést, maszk készítést kínáló gyereksarok egyaránt Afrikára fogja csábítani a fiatalokat és a nagyokat egyaránt. Akinek pedig még mindig kétsége lenne a felől, hogy Afrikába érdemes ellátogatni, annak az Ethiopian Airlines Afrika színpadon bemutatott minden érzékszervre ható látványos táncshow-k, kávépörkölő szertartás, képvetítéses utazási beszámolók biztos, hogy meg fogják hozni a kedvét a színes, zsigeri kontinenshez.

 

11. Afrika Expo Budapest 2023. február 23-26. között kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás és a Járatlan Utakon Fesztivál egyidejű rendezvényeként, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A Pavilonjában, a 212 C standon.   2023-ban fókuszban a kiállítók által képviselt afrikai országok turisztikai népszerűsítése, valamint az oktatás áll. Célunk, hogy első kézből, tapasztalati módon, interaktívan és hitelesen ismertessük és szerettessük meg Afrikát a közönséggel. A kiállítóként megjelenő non-profit szervezetek standjai és támogatási projektjei, a kitelepülő iparművészek portékái és az afrikai arcfestést, maszk készítést kínáló gyereksarok egyaránt Afrikára fogja csábítani a fiatalokat és a nagyokat egyaránt.


TEKINTSE MEG KIÁLLÍTÓI KATALÓGUSUNKAT IDE KATTINTVA! 

 

Az Afrika Expo névadó támogatója, és társszervezője az Utazz Afrikába Utazási Iroda standján számos népszerű és új, feltörekvő afrikai desztinációról kaphat teljeskörű tájékoztatást az érdeklődő. Többek között Algériáról, Egyiptomról, Etiópiáról, Kenyáról, Madagaszkárról, Namíbiáról, Szenegálról, Tanzániáról és Zanzibárról, Ugandáról lehet kérdezni az iroda turisztikai szakmai stábját, referenseit. Természetesen játékkal és akciókkal is készülnek a szervezők. Sőt, két alkalommal új utak bemutatót is tartanak az Afrika expo színpadán!

 

Az Ethiopian Airlines Afrika színpadon színvonalas kulturális programok, tánc- és zenei programok, vetítettképes előadások, beszélgetések kapnak helyet. Visszatérő fellépőnk Abdoul Camara, de lesz etiópiai kávépörkölő szertartás, és angolai kizomba is. Az Utazás Kiállítás nagy színpadán is megjelenik Afrika a műsoridőben, további lehetőséget nyújtva a közönségnek Afrika hiteles megismerésére. 


Az Ethiopian Airlines Afrika színpad programjáért kattintson ide!

 

A 11. Afrika Expót ünnepélyes keretek között Hölvényi György, az Európai Parlament Fejlesztéspolitikai Bizottságának tagja, oktatásért felelős állandó jelentéstevő, az Európai Néppárt képviselőcsoportjának fejlesztéspolitikai szóvivője, és a Hungary Helps Program jószolgálati nagykövete nyitja meg. Ezt követően panelbeszélgetésre kerül sor Afrika mai kihívása, holnap Európa válsága: oktatás és migráció a Szaharától Délre címmel.

 

Az Afrika Expo mellett az Utazás Kiállítás kiállítói között is számos afrikai résztvevővel találkozhatunk idén. A díszvendég, Madagaszkár 150 nm-en mutatkozik be. Továbbá dél-afrikai, tunéziai, marokkói, algériai és etióp standok is erősítik Afrika jelenlétét Magyarország közel 30.000-es látogatottságú, nemzetközi turisztikai vásárán.

 

Az Afrika Expo előtti hetekben facebook játék keretében számos ingyenes belépőt fogunk kisorsolni. Érdemes lesz követni és lájkolni az Afrika Expo Budapest Facebook oldalát.


 

 

KÜLÖNLEGES GYÉMÁNT SZPONZOR/  SPECIAL DIAMOND SPONSOR

 

 

 

 

 


 Kiemelt együttműködő partner/ Highlighted Partner

 

 

 

 

 Kiemelt Szakmai Partner és Megnyitó Konferencia Támogató
Professional partner and sponsor of the opening ceremony

 

 

 

 


Kávés Partner / Coffee Partner

 

 

 

 

Egyidejű rendezvény - Co event