Info – Szponzori ajánlat 2020

Legyen Ön is a 9. Afrika Expo Budapest támogatója!

 

A konferenciával egybekötött nemzetközi kiállítás és Afrika-fókuszú fórum kiváló lehetőséget nyújt cége számára, hogy növelje ismertségét és presztízsét az afrikai vonatkozású szakmai szervezetek, döntéshozók valamint a látogatók körében. A gyémánt, arany, ezüst és bronz szponzorációs csomagok standot, nagy értékű média-megjelenést, promóciót tartalmaznak. 

 

A szponzoráció előnyei:

  • értékes promócióban részesül. Az Afrika Expo médiakampánya 2020. február 1 és március 1 között fut. Tartalma: online és print médiamegjelenések; PR cikkek; programajánlók (30-50 megjelenés); reggeli és kulturális TV (Mokka - TV2; Duna TV;M1) és rádióműsorok (Klub rádió; Kossuth Rádió; Gazdasági Rádió) ; PORT.hu bannerkampány; vásárhelyi megjelenési lehetőségek (molinó kihelyezési lehetőség; szórólapozás); megjelenési lehetőség 3 alkalommal 5000-es Afrika-fókuszú címlistára kiküldött hírlevélben; továbbá 3 db sajtóhírben (116 médium). A korábbi évek sajtógyűjtéseit a SAJTÓ menüre kattintva tekintheti meg.
  • új partnerekkel és ügyfelekkel találkozik, növeli értékesítését
  • ezüst szponzorációs csomagtól felfelé ingyen standot kap
  • hozzájárul egy innovatív és értékteremtő kezdeményezés sikeréhez, a magyar- afrikai kapcsolatok erősítéséhez, ezáltal CSR tevékenységet végez.

SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK

 

Egyedi szponzori csomag esetén keressen minket bizalommal.

Együttműködésünket úgy alakítjuk ki, hogy az az Ön vállalati céljai számára a  legmegfelelőbb legyen.

 

Szolgáltatás

Gyémánt

Arany

Ezüst

Bronz

Szponzor megemlítése a megnyitón.  x x x x
Bemutatkozás a megnyitón (3 perc) x x    
Prezentációs / promóciós idő az Afrika Expo színpadán (perc). 40 30 20 10
A cég neve és logója az összes írott kommunikációs anyagban szerepel. Elérés: 3 sajtóközlemény 120 médiumra küldve; meghívó és minimum 3 db hírlevél 5000 címes címlistára küldve. x
(kiemelt megjelenés)
x
(kiemelt megjelenés)
x x
A cég neve, logója, URL linkje és 200 szavas bemutatkozója négy héten át szerepel rendezvény hivatalos honlapján a szponzorok között, továbbá a rendezvény helyszínén a szponzorokat feltüntető molinón.  x
(kiemelt megjelenés)
x x x

Egy db álló roll-up molinó kihelyezése a konferencia teremben és az expo területén központi helyen (molinót  szponzor biztosítja).

x x - -

Stand (m2).

24

18

9

-

Az expo résztvevői adatbázisát megkapja 

x

x

-

-

Promóciós cikkek darabszáma az afrikaexpo.hu oldalon és facebook posztolás.

3

2

1

-

Prospektusok kihelyezése a szakmai konferencián, mappában. Elérés: 120-140 fő, szakmai partnerek, diplomáciai és kormányzati képviselők.

x

x

x

x

Ingyenes meghívók darabszáma.

30

20

10

5

Szponzori oklevélben részesül.

x

x

x

x

Szponzori csomag értéke:

1.150.000 Ft

530.000 Ft

360.000 Ft

230.000 Ft