Hírek

Gyakornoki és Önkéntes program - felhívás!

2023.01.31.

 Gyakornokokat és önkénteseket keresünk a 11. Afrika Expo Budapest lebonyolításához! A jelentkezéseket február 8-ig az alábbiak szerint várjuk. 

Tudj meg többet Afrikáról, és szerezz tapasztalatot nemzetközi projektekben!


Jelentkezz felhívásunkra
és foglalkozz aktívan Afrikával, hozz létre maradandó értéket és tudást közreműködéseddel! Ha velünk tartasz betekintést nyerhetsz az Afrikával foglalkozó nemzetközi szakmai körökbe, továbbá értékes és hasznos kapcsolatokra és szakmai tapasztalatra tehetsz szert az afrikanisztika, a kulturális menedzsment, rendezvényszervezés, ismeretterjesztés, utazásszervezés és marketing –és média területén.

 

2023 –ban 2-3 főnek tudunk feladatot biztosítani. A gyakornoki és önkéntes program vezetője Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, a Kultúrafrika Alapítvány Kuratóriumi Elnöke, az Afrika Expo és az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója, Magyarország Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa Szenegálban.

 

A gyakornoki program tájékoztatója ide kattintva tölthető le.

 


Amit kínálunk:
• Egy úttörő jellegű, kreatív, Afrika-fókuszú, nemzetközi projektben való részvételt egy fiatalokból álló, lendületes és lelkes csapat tagjaként
• Szakmai tapasztalatszerzést és értékes referenciát
• Szakmai segítséget szakdolgozati témák kialakításához, kidolgozásához.

 

Amit elvárunk:
• érdeklődés Afrika iránt, jó kommunikációs készség
• min. középfokú angol és/ vagy francia nyelvtudás
• kreativitás, rugalmasság és önálló feladatmegoldó képesség

 

Témakörök/feladatok:
• kutatás, adatfeldolgozás, cikkek, tanulmányok írása, publikálása
• kapcsolattartás partnerekkel, kiállítókkal, szakmai szervezetekkel
• social media- posztok, érdekességek, hírek szerkesztése és posztolása felületeinken (web, facebook, Insta)
• ismeretterjesztő és kulturális programok szervezése, előkészítése és lebonyolítása, kommunikáció és PR, protokoll-feladatok, kulturális rendezvény – elemek koordinálása.
 

Ha felkeltettük érdeklődésed, önéletrajzod és motivációs leveled az info@afrikaexpo.hu e-mail címre várjuk 2023. február 8-ig. Gyakornokainknak anyagi juttatást nem tudunk biztosítani, ugyanakkor értékes kapcsolatrendszerrel, egy szakmailag hiteles ajánlólevéllel, és nemzetközi projektben szerzett tapasztalattal távozhatsz tőlünk! A Kultúrafrika Alapítvány és az Afrikacentrum Kft. az önkéntességgel és szakmai gyakorlattal kapcsolatos összes tanintézményi adminisztrációt el tudja végezni, biztosítani tudja.
 Letölthető dokumentumok: