Hírek

MEGNYITOTTUNK: A 10. Hungary Helps Afrika Expo vasárnapig látogatható

2022.03.03.

 A 10. Hungary Helps Afrika Expo megnyitotta kapuit, Afrika ismét a HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központba költözött!

Lágy balafon muzsika, etióp frissen őröt kávé illata, színes szőttesek, és egy nagy csapat lelkes ember, akik "otthon vannak Afrikában": mindezekkel találkozhat a látogató, aki kilátogat a 10. Hungary Helps Afrika Expo rendezvényre a hétvégén.

 

A rideg, de egyben modern, és újépítésű H Pavilon egy 480 nm-es területén (a teljes pavilon mintegy egy tizednyi területén!) március 6. estig Afrikáé a főszerep.  Egy év kihagyás után az első, inkább szakmai jellegű napon ismét találkozhattak azok, akik majd két éve nem látták egymást, vagy csak az éteren keresztül érintkezhettek.

 

A nagyérdemű látogatók egy sor lelkesítő előadást hallhattak már az első napon is azoknak a szervezeteknek a képviselőitől, akik a Hungary Helps Program támogatásával projekteket bonyolítanak Afrikában, összesen 18 országban. A 22 kiállító közül van, aki önkéntes orvosokat keres, más távtámogatókat tehetséges diákok támogatásához. 

 

Akik az első nap nem tudtak kilátogatni, sem maradtak le semmiről, hiszen a pénteki napon egész napos konferenciát hallhatnak a látogatók, amit ráadásul élőben közvetítve is nyomon követhetnek az Afrika Expo Budapest facebook oldalán!

 

Szombaton és vasárnap pedig az Ethiopian Airlines Afrika színpadon változatos kerekasztal-beszélgetés és kulturális programok várják az érdeklődőket, és afrikai kézműves programokkal tarkított játszósarok is.

 

Az Utazz Afrikába Utazási Standon beindult a nyereményjáték: a tanzániai, kenyai, szenegáli utakat kínáló Afrika-specialista utaztató standján minden nap afrikai ajádnékcsomagot sorsolnak ki, a hírlevélre feliratkozók között! 

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Nyitvatartás:

péntek: 10-18

szombat: 10-18

vasárnap: 10-17