Hírek

Magyarország és Afrika kopogtat egymás ajtaján - Jön a 9. Afrika Expo Budapest

2020.02.26.

 2020. február 28- március 1. között immár 9. alkalommal kerül megrendezésre az Afrika Expo és Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként! Látogasson ki a HUNGEXPO A Pavilonjába a 201A standra, az Afrika Expo területére, és ismerkedjen meg 20 afrikai országgal, 34 kiállító képviseletében!

 

 Február 28.-án ünnepélyes megnyitó és szakmai konferencia indítja el a programot, a helyi önkormányzatok szerepe az afrikai gazdasági fejlesztésben címmel, az Egyptair Légitársasággal és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben. 

 

2020-ban a nyugat-afrikai régióé lesz a főszerep. Az expo különleges gyémánt szponzora, a WEFA Industrie Elefántcsonpartról, Guineából és Szenegálból is delegációkkal érkezik. Kamerun, Etiópia, és Algéria visszatérő kiállítókként jelennek meg az expón. A non-profit szervezetek között önkéntes lehetőségekről, támogatási programokról hallhatunk, Kongótól Kenyáig, Malitól Nigériáig. Az Utazz Afrikába Utazási Iroda standján idén ismét nyereményekkel, és új utak - valamint katalógus bemutatóval készülnek a szervezők, továbbá olyan különleges desztinációkkal, mint például Szenegál, Szudán, vagy a kevéssé ismert Mafia sziget Tanzániában. 

 

Afrika két napra idén is a HUNGEXPÓ-ba költözik: afrikai bazár, kézművesvásár, játszóház, afrikai csokiszökőkút is szinesítik a programot! Kembe Sorel, az expo közismert támogatója is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt a vasárnapi napon. Az Afrika Expo első kiállítói napjának estéjén az InToto Klubban informális buli keretében ünnepelhetjük Afrikát 19 órától (1072 Budapest, Nyár u 20., 2020. február 29.) Az Ethiopian Airlines Afrika színpadon az expo mindkét napja alatt érdekes előadásokat, könyvbemutatókat, országismertetőket, nem utolsó sorban pedig fergeteges show-kat láthatunk, hallhatunk.  

 

 

Kattintson és töltse le a 2020-as Kiállítói Katalógust!

Kattintson és nézze meg, kik idén az Afrika Expo támogatói és szakmai partnerei!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

 

 

KÜLÖNLEGES GYÉMÁNT SZPONZOR/  SPECIAL DIAMOND SPONSOR

 

 

 

 


A 9. Afrika Expo Budapest Konferenciájának Támogatói

 

                       

 

 

 

 

 

 

Egyéb partnerek / Other partners

 

 

 

 

                             

 

 

 

 

              

 

Egyidejű rendezvény - Co event