Hírek

A 9. Afrika Expo előkészületei napról napra

2020.02.18.

 

Kembe Sorel ismét elvállalta az Afrika Expo megnyitójának házigazda szerepét, illetve már visszatérő módon Magyarországon közismert és elismert, Afrikához is kötődő személyként jelenlétével támogatja az Afrika Expo kezdeményezést. Kembe Sorel úrral az Afrika Expo megnyitóján és a kiállítói napok egyikén egy beszélgetés formájában is lehet majd találkozni! Részletek és kulturális program hamarosan! Köszönjük támogatását ezúton is!

 
 • A 9. Afrika Expo Budapest a FEHOVA Kiállításon is bemutatkozik február 13-16. között! Tudjon meg többet Afrikáról és az expo kiállítóiról, támogatóiról már a FEHOVA kiállítás során is! Ingyenes afrikai utazási tanácsadással, érdekes afrikai előadásokkal, tárgybemutatóval készülünk! 
   
 • A 9. Afrika Expo konferenciája február 28.-án pénteken délután a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G Pavilonjának VIP termében valósul meg. A szakmai rendezvény az afrikai helyi önkormányzatok és kormányzati szervek helyi fejlesztési projektekben betöltött szerepét, és az afrikai fejlesztési projektekbe való bekapcsolódási lehetőségeket fogja körbejárni. A konferencián a 9. Afrika Expo Budapest különleges gyémánt szponzora, a WEFA Industrie által szervezett , közel 35 fős szenegáli és elefántcsonparti üzletember csoport is részt vesz. A konferencia végén lehetőség nyílik B2B találkozókra a 9. Afrika Expo kiállítóival. A konferencia tervezett időpontja február 28. 14:30-17:00

   
 • A 9. Afrika Expo konferenciáját a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint annak Afrika Tagozata is támogatja és elismeri. Továbbá a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara február 6.-án tartandó Üzleti Szakmai Konferenciáján Szilasi Ildikó, az Afrika Expo Budapest főszervezője és alapítója is felszólalhat, és bemutathatja az Afrika Expót a jelenlévő üzletembereknek, cégvezetőknek. 
   
 • Az Afrika Expón 2020-ban többek között Algéria, Angola, Elefántcsonpart, Etiópia, Ghána, Kenya, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Mali, Nigéria, Szenegál, Szudán és Tanzánia és Zanzibár is megjelenik kiállítóként (a lista folyamatosan bővül).
   
 • A 9. Afrika Expo Budapest különleges gyémánt szponzora a WEFA Industrie. 2020-as támogató partnereink és szponzoraink listája folyamatosan bővül a PARTNEREK menüpont alatt. A következő hetekben pedig szakmai együttműködő partnereink egyenként is bemutatkoznak cikkek formájában.
   

Kövesse nyomon Ön is a rendezvény előkészületeit vagy szponzorálja a nagy szakmai presztízsű rendezvényt, mely számos média-megjelenési lehetőséget is nyújthat cége számára! 

 

Milyen volt a 2018-as Afrika Expo? Kattintson az összefoglaló videóért, és cikkért. 

Milyenek voltak a korábbi expók, 2011-től kezdődően? Olvassa el Visszatekintő összefoglalónkat.