Hírek

Az Afrika Expo alapítója a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika-tagozatának Elnökségi tagjai közt

2020.02.06.

Büszkék vagyunk rá, hogy Szilasi Ildikót, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapító- ügyvezetőjét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika-tagozata 2020. 02.06.-ai közgyűlésén elnökségi tagjai közé vette fel. 

A Bábolna Tetra évtizedek óta exportálja termékeit Afrikába, jelenleg 10-15 különböző országba szállítanak. A Control X Medical a Dél-afrikai Köztársaságban ad el saját gyártású röntgen gépeket. A Pureco már átadta Kumasi városában Ghánában szennyvíztisztító üzemét. Vattay Richárd által bemutatott magyar talajjavító permetező találmány Marokkóban már forgalomban van, Nigériában, Ghánában, Egyiptomban, a Dél-afrikai Köztársaságban teszt üzemmódban zajlanak a kutatások. Vezető magyar piaci cégek élbolyába nyert felvételt az Afrikacentrum Kft.-hez tartozó Utazz Afrikába Utazási Iroda, aki Balla László (Állami Nyomda), az Afrika-tagozat Elnöke szerint aktuális afrikai tapasztalataival és széleskörű ismeretségével, kapcsolati hálójával segítheti az Afrika-tagozat munkáját a nyugat-afrikai régióban Szenegál fókusszal, illetve Afrika-szerte. Az Afrika- tagozat jelenleg 60 tagú, új tagok jelentkezését várják az MKIK munkatársai ide kattintva. 

 

Szilasi Ildikó a közgyűlés után a Magyar-üzleti fórumon is szót kapott, és bemutathattaa az Afrika Expo Budapest kezdeményezést az egybegyűlteknek. 

 

Köszönjük a megtisztelő felkérést, tudásunkkal, kapcsolatainkkal igyekszünk segíteni az Afrika - tagozat elnökségének munkáját 2020-ban.