Hírek

Az Afrika Expo a 9. Járatlan Utakon Fesztiválon!

2019.11.22.

Izgatottan készülődünk a 2019. november 23-24.-én megrendezésre kerülő 9. JÁRATLAN UTAKON Fesztiválra, hiszen idén utazási irodánk szerves részt vállalt abban, hogy az afrikai desztinációk és Afrika vonatkozású programok minél hangsúlyosabban és változatosabban jelenjenek meg a fesztivál programjában!

Programjaink:

1. UTAZZ AFRIKÁBA UTAZÁSI IRODA STAND! Ahol megismerkedhet munkatársainkkal, és tájékozódhat az új, 2020-as afrikai útjainkról! Új arculattal, logóval, friss utakkal debütálunk! Jöjjön el és tudjon meg mindent útjainkról. Sőt, iratkozzon fel hírlevelünkre és minden nap kisorsolunk egy afrikai ajándékcsomagot (ruhanemű, sheavaj, nyaklánc) , a fesztivál végén  pedig 1 db 300 EUR, 1 db 200 EUR és 1 db 100 EUR értékű utazási kedvezményt 2019. áprilisi szenegáli utunkra!


2. SZENEGÁL, a Teranga Földje- Szilasi Ildikó Afrika-szakértő előadásában november 23.-án szombaton 17 órától a földszinti nagyelőadóban! 


Az előadóról, Szilasi Ildikóról, aki az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója is egyben, itt olvashat többet. 
A Szenegál előadásról itt olvashatja el beharangozónkat.

3. Fergeteges ABDOUL CAMARA TÁNC ÉS DOB SHOW!, hogy a szenegáli előadás előtt az alaphangulatot megteremtsük. November 23.-án szombaton 16:40-től a földszinti nagyelőadóteremben! Lesz akrobatikus peul tánc, djembe dobolás, fergeteges hangulat, közös örömtáncolás!
Abdoul Camaráról és a Showról ide kattintva tudhat meg mindent!

4. Afrikai iparművészeti bazár, ahol minden eredeti afrikai, kézzel készített, és ahol biztos, hogy gyönyörű különleges holmikat fog találni családtagjaidnak karácsonyra, a Kultúrafrika Alapítvány szervezésében! 

5. Afrikai hajfonás az InToto Budapest Klub szervezésében (1076 Budapest, Nyár u. 20.) Asztaluknál igazi afrikai hajfonatok, izgalmas frizura költemények készülnek, amelyek utazás során is praktikusak, és amelyekkel akár munkahelyeden is megjelenhetsz! Válassz az afro hajfonó asztalnál egy stílust, és fodrászaink elkészítik Neked afro hajfonataidat!

6. IRÁNY AFRIKA/ DESTINATION AFRICA! Party az InToto Klubban november 23.-án 22 órától a legjobb afrobeats zenékkel, afrikai hangulattal, koktélokkal!

7. Még két Afrikához kapcsolódó kerekasztal beszélgetésen fogunk részt venni társelőadóként: november 23.-án 19:10-kor Afrika: a maghreb alatti világról, november 24.-én 20:20-kor a Vízumok, bürokraták, rendőrők , határőrök kerekasztal beszélgetésen.
Afrika, a Maghreb alatti világról
Vízumok, bürokraták, rendőrök, határőrök!

További Afrikát érintő előadások:

Előadó: Siposhegyi Zoltán
S.O.S. Afrika, avagy Sokkal Okosabban Segíts
https://www.jaratlanutakon.hu/sos-afrika/

Előadó: Szabó Eszter
Lakóbusszal Nyugat-Afrikában
https://www.jaratlanutakon.hu/lakobusszal-nyugat-afrikaban/

Szegő Andor: Szerelmem, Afrika!
https://www.jaratlanutakon.hu/szerelmem-afrika/

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!