Hírek

Meghívó a 2019-es Afrika Expo tájékoztató rendezvényére!

2018.10.06.

A kiállítók számára a jelentkezést megnyitottuk! Foglalja le mihamarabb standhelyét, hogy részt vehessen Közép-Kelet Európa legnagyobb Afrika-fókuszú rendezvényén!

Tisztelt Látogató, tisztelt leendő kiállítónk!

 

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2019. február 21-24. között minden eddiginél nagyobb alapterülettel, minden eddiginél színesebb és interaktívabb tartalommal folytatódik az immár 8. Afrika Expo és Vásár! A 2019-es Afrika Expo ismét a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, a 40.000 látogatót vonzó Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként kerül megrendezésre. A négy napos nemzetközi kiállítás célja a magyar-afrikai gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítése, az afrikai országok és az afrikai érdekeltségű magyar szervezetek bemutatása és népszerűsítése. A korábbi hét Afrika Expo során 26 afrikai országból 158 kiállító 290.000 látogatóval találkozott!

 

A kiállítók számára a jelentkezést megnyitottuk! Foglalja le mihamarabb standhelyét, hogy részt vehessen Közép-Kelet Európa legnagyobb Afrika-fókuszú rendezvényén! 

 

Tisztelettel meghívjuk a 8. Afrika Expo tájékoztatójára, ahol bemutatjuk a kiállítói feltételeket és az újdonságokat, ahol találkozhat a szervezőkkel, sőt az expo területét is megtekintheti! Kérjük, részvételi szándékát 2018. október 12.-ig e-mailben jelezze az info@afrikaexpo.hu címen, hogy a behajtással és parkolással kapcsolatos tudnivalókról időben tájékoztathassuk.

 

 

A tájékoztató rendezvény dátuma: 2018. október 15. 11:00-12:00

 Helyszíne: Hungexpo Budapesti Vásárközpont 25-ös Pavilon (Cím: 10. ker, Albertirsai út 10., HUNGEXPO)! 

 

Már lehet jelentkezni kiállítónak! Az Afrika Expo kedvezményes lehetőséget teremt az afrikai országok, diplomáciai, for-profit és non-profit szervezetek ismertségének növelésére egy nemzetközi színvonalú, szakmai rendezvényekkel és nívós kulturális programokkal kísért fórum keretében. Jelentkezzen kiállítónak minél előbb, hiszen ezt most 10% kedvezménnyel teheti meg! 

 

Klikkeljen az alábbi videóra, és nyerjen betekintést a korábbi Afrika Expók történéseibe! 

 

 

 

Szponzoráhatja is a rendezvényt, hiszen  az expo lehetőséget teremt, hogy növelje cége ismertségét és presztízsét az Afrika-fókuszú szakmai szervezetek, látogatók körében, miközben egy értékteremtő ügyet támogat. A szponzorációs csomagok standot és értékes promóciót tartalmaznak. Klikkeljen a részletekért!

 

 

Tisztelettel: 

 

Szilasi Ildikó Hermina

alapító- főszervező

Kultúrafrika Alapítvány, Elnök

 

Az Afrika Expo utaztatási partnere: Utazz Afrikába Utazási Iroda

Az Afrika Expo kiemelt művészeti partnere: Ballet Camara Társulat Szenegál