Hírek

Facebook event és nyereményjáték!

2018.02.16.

 Lájkold az Afrika Expo facebook oldalát és nyerj ingyenes belépőjegyet! Tájékozódj a legújabb fejleményekről Facebook oldalunkon! Kövess minket minden fórumon, hiszen már csak két hét, és kezdődik a 7. HTCC Afrika Expo és Vásár! 

❗🔥❗NYEREMÉNYJÁTÉK❗🔥❗

Lájkold az Afrika Expo és Vásár és az Utazz Afrikába Utazási Iroda facebook oldalát (az oldalt, ne ezt a posztot!) és nyerj ingyenes belépőt az Utazás Kiállításra, és egyidejű rendezvényeire, a 7. HTCC Afrika Expo és Vásárra, a 6. Járatlan Utakon fesztiválra, a Futó- és Bringa- Expora!

👉 2-2 db jegyet sorsolunk ki az Afrika Expo és Vásár facebook oldalának lájkolói között 2018. Február 22.-én és Február 25-én az esti órákban
👉2 db jegyet sorsolunk ki az Utazz Afrikába Utazási Iroda facebook oldalának lájkolói között 2018. Február 27.-én az esti órákban

A szerencsés nyertesek jegyüket 2018. Március 3-án vagy 4-én tudják majd felhasználni, mely egyszeri belépésre jogosít az adott napon a Hungexpo területén tartandó kiállításokra. (Utazás kiállítás, Afrika Expo és Vásár, Futó és Bringa Expo, Járatlan Utakon fesztivál). A jegyeket postán küldjük meg a nyerteseknek.

Kattints facebook oldalunkra!