Hírek

Jön a 7. HTCC Afrika Expo! Meghívó tájékoztatóra!

2017.11.20.

 2017. november 28.-án 14:00-15:00 között bemutatkozó prezentációt tartunk a Hungexpo Budapesti Vásárközpont 25-ös pavilonjában, melyre tisztelettel meghívjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a 2018. március 1-4. között megrendezésre kerülő 7. HTCC Afrika Expo és Vásár előkészületei megkezdődtek, a kiállítók számára a jelentkezést megnyitottuk!

 

 

Meghívó a 7. HTCC Afrika Expo bemutatkozó rendezvényére!

2017. november 28.-án 14:00-15:00 között bemutatkozó prezentációt tartunk a Hungexpo Budapesti Vásárközpont 25-ös pavilonjában, melyre tisztelettel meghívjuk. A prezentáció témája a 7. HTCC Afrika Expo kiállítói feltételeinek, céljainak és újdonságainak bemutatása, valamint az Expo területének megtekintése. Kérjük, részvételi szándékát 2017. november 24-ig e-mailben jelezze az info@afrikaexpo.hu címen, hogy a behajtással és parkolással kapcsolatos tudnivalókról időben tájékoztathassuk.

 

Prezentáció dátuma: 2017. november 28., 14:00-15:00

 Helyszíne: Hungexpo Budapesti Vásárközpont 25-ös Pavilon

(10. ker, Albertirsai út 10. A térkép ide kattintva tekinthető meg.)


   

 

Az expóról dióhéjban

Az Afrika-fókuszú nemzetközi kiállítás és vásár célja az afrikai-magyar gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítése, az afrikai országok népszerűsítése. A korábbi hat Afrika Expo során 26 országból 136 kiállító 248.000 látogatóval találkozott. A 2018-as expo március 1-4. között ismét a közel 50.000 látogatót vonzó Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A Pavilonjában kerül megrendezésre. Az expo nagyszerű lehetőséget nyújt afrikai országok, diplomáciai képviseletek, afrikai érdekeltségű cégek, non-profit szervezetek számára termékek és szolgáltatások értékesítésére, népszerűsítésére, kapcsolatépítésre. A 6. HTCC Afrika Expo kiállítói katalógusa ide kattintva tölthető le.

 

A kormányzati intézményekkel, egyetemekkel és nemzetközi szervezetekkel együttműködésben megvalósuló rendezvényről minden további információt a www.afrikaexpo.hu oldal tartalmaz.

 

Már lehet jelentkezni kiállítónak!

Az Afrika Expo kedvezményes lehetőséget teremt az afrikai országok, diplomáciai, for-profit és non-profit szervezetek ismertségének növelésére egy nemzetközi színvonalú, szakmai rendezvényekkel és nívós kulturális programokkal kísért fórum keretében. Az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként az Afrika Expót közel 50.000-en látogatják meg évente! Jelentkezzen kiállítónak minél előbb, hiszen december 26.-ig még kedvezményes standdíjak vannak érvényben!

 

 

 

Szponzoráció

Az  expo lehetőséget teremt, hogy növelje szervezete ismertségét és presztízsét a szakmai szervezetek, látogatók körében, miközben egy értékteremtő ügyet támogat. A szponzorációs csomagok standot és értékes promóciót tartalmaznak. Az expo kommunikációs kampánya 2018 januártól március közepéig tart. Támogassa a rendezvényt!

 

Figyelmét megköszönve, jelentkezését várva tisztelettel:

 

Szilasi Ildikó Hermina

főszervező, Kultúrafrika Alapítvány, Elnök

 

Afrikával kapcsolatos társoldalaink: www.utazzafrikaba.hu, www.balletcamara.com