Hírek

Jön a 6. HTCC Afrika Expo - 2017. március 2-5!

2016.10.25.

 Még színesebb Afrika, minden eddiginél nagyobb média-kommunikáció, még több látogató: ezzel készül 2017-ben az Afrika Expo és Vásár.

Ajtót nyitunk Afrika felé! Így foglalta össze Kutasi Szabolcs, az Afrikában több irodával rendelkező HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ)képviselője a szervezet munkáját, amely a 6. Afrika Expo és Vásár szponzorációját is felvállalta. A HTCC másodízben névadó szponzora a négy napos nemzetközi fórumnak, Magyarország legnagyobb Afrika-fókuszú rendezvényének.  

  

Szilasi Ildikó és Kutasi Szabolcs

 

A kiállítói jelentkezéseket megnyílt, a kiállítók a www.afrikaexpo.hu oldalon az online regisztrációs ív kitöltésével jelentkezhetnek rendkívül kedvező feltételek mellett a közel 50.000-es látogatottságú rendezvényre. A kiállítás keretében látogatók tízezreivel, potenciális partnerekkel ismerkedhetnek meg, helyszínen értékesíthetik termékeiket, szolgáltatásaikat. A diplomáciai képviseletek pedig az afrikai országok általános népszerűsítéséért tehetnek sokat az expo keretén belül, amelyre talán a migráns-helyzet miatt talán nagyobb szükség van most, mint korábban bármikor.

Szilasi Ildikó az Utazz Afrikába Utazási Iroda ügyvezetője, az expo alapítója elmondta, hogy a kiállítókat és a látogatókat a megszokott magas szakmai színvonalú megnyitóval és konferenciával, diplomaták és kormányzati képviselők részvételével, és színvonalas kulturális programokkal várják. Az expo szakmai támogatói között az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságát, a CORVINUS, az ELTE, és a Pécsi Tudományegyetemet, a Magyar-Afrika Társaságot, a Földművelésügyi Minisztériumot ismerheti el többek között. A 2017-es expo két közismert arca, támogatója Jaksity Kata és Kembe Sorel. Az elmúlt években 120 kiállító 23 afrikai ország képviseletében 205.000 látogatóval találkozott és 2017-ben ez a szám csak bővülni fog.