Hírek

MEGHÍVÓ - V. HTCC Afrika Expo Megnyitó és Konferencia

2016.02.21.

 Tisztelettel meghívjuk az V. HTCC Afrika Expo és Vásár megnyitójára, és az azt követő "Kereskedelmi lehetőségek Afrikában" című konferenciára 2016. március 3.-án csütörtökön, 14:00-17:30 között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, az Afrika Expo és Vásár helyszínére (1101 Budapest, Albertirsai út 10, A Pavilon, 101 A stand).

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fővédnöklésével zajló és a HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ), a Magyar- Afrika Társaság  és további intézmények közreműködésével megvalósuló megnyitó és konferencia végleges programja ide kattintva tekinthető meg. A megnyitón és a konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.Kérjük, hogy részvételi szándékát ide kattintva, az űrlap kitöltésével legkésőbb 2016. március 1.-ig jelezze. Tájékoztatjuk, hogy a résztvevők száma a terem befogadóképessége miatt korlátozott, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezés sorrendjében történik.  

 

Az Afrika Expo és Vásárról: 

 

A nemzetközi kiállítás és vásár célja a magyar-afrikai gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítése, az afrikai országok és az afrikai érdekeltségű magyar szervezetek bemutatása és népszerűsítése. A korábbi négy Afrika Expo (2011,2012,2014 és 2015) során 106 kiállító 155.000 látogatóval találkozott. Az V. HTCC Afrika Expo és Vásár 2016. március 3-6. között ismét az 50.000 látogatót vonzó Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpont központi, A Pavilonjában.  2016-ban 13 afrikai ország képviseletében 26 kiállító vesz részt a fórumon.  A kiállítók listája ide kattintva tekinthető meg. Az V. HTCC Afrika Expo és Vásár névadó szponzora, fő támogatója és legnagyobb kiállítója a HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ). A rendezvény közismert támogatói, arcai: Al-Ghaoui Hesna és Sena Dagadu. Az Afrika Expo szakmai programját három napos kulturális programsorozat kíséri, melynek részletes programja itt olvasható.

 

Köszönjük figyelmét és várjuk rendezvényünkön!

 

Tisztelettel:

 

Szilasi Ildikó Hermina

Afrika-szakértő

Alapító-Főszervező, Afrika Expo és Vásár

info@afrikaexpo.hu

www.afrikaexpo.hu

Facebook: Afrika Expo Budapest