Hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

2022-ben 22 szervezet mutatkozott be 480 nm-en, tizennyolc afrikai ország képviseletében. Kiállítóink részben azok a non-profit szervezetek, amelyek különböző afrikai országokban nagyszerű, példamutató és fenntartható fejlesztési projekteket bonyolítanak, például Maliban, vagy a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Gyakornokokat és önkénteseket keresünk a 11. Afrika Expo Budapest lebonyolításához! A jelentkezéseket február 8-ig az alábbiak szerint várjuk. 
 Az Afrikáért Alapítvány egyike az első Afrikával foglalkozó non-profit szervezeteknek, immár 20 éve tevékenykedik a déli kontinensen, elsősorban a Kongói Demokratikus Köztársaságban. 
Afrika Expo: A 10. Hungary Helps Afrika Expo kiállítói katalógusában ez a mondat olvasható szervezetetekről: A Hungary Helps Programnak köszönhetően alapítványunk olyan mintaprojektet valósít meg Beninben, mely lehetővé teszi, hogy a kommunális műanyag hulladék ledarálásával és újrahasznosításával „műanyag téglák” készüljenek, melyek felhasználásával környezeti szemléletformáló oktatóközpontot építünk.

  Interjú a Blythswood Románia segélyszervezet munkatársaival- A Hungary Helps Program számára miért fontos Afrika?

- Azbej Tristan: Abban a legtöbben egyetértenek, hogy Afrika a jövő kontinense. Azonban szélsőségesen eltérő vélemények vannak azzal kapcsolatban, hogy mit hoz ez a jövő.A HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központ H Pavilonjának mintegy 10%-át afrikai standok foglalták el 2022. március 3-6 között, az Utazás Kiállítás keretében. 480 nm-en 18 afrikai ország mutatkozott be 22 olyan szervezet képviseletében, amelyek a Hungary Helps Program forrásaiból bonyolítanak fejlesztési projekteket Afrikában Tanzániától a Kongói Demokratikus Köztársaságig, Ugandától Szenegálig. A 10. Hungary Helps Afrika Expo megnyitotta kapuit, Afrika ismét a HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központba költözött! Az idén március 3. és 6. között, egy év kihagyás után újra megrendezik az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2022 kiállítást. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket – jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten, az MTI tudósítása szerint. 2022. február 25.-én 15:20-16:00 között Endresz Dóra és Gárdos Attila kérdezte Szilasi Ildikó a 10. Hungary Helps Afrika Expo Budapest rendezvényről.Tudjon meg többet kiállítóinkról! Egy év kihagyás után, igazodva az új trendekhez, és a 2022-es Utazás Kiállítás időpontjához, örömmel jelentjük, hogy a 10. Hungary Helps Afrika Expo Budapest 2022. március 3-6 kerül megrendezésre, szokásos módon az Utazás Kiállítás, a Járatlan Utakon Fesztivál és a Budapest Boat Show egyidejű rendezvényeként, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ H Pavilonjában!Sikeresen lezajlott a 9. Afrika Expo Budapest! Galériánkban további fotókat láthat a színpadi programokról,  és a standokrólAz UTAZÁS Kiállítás részeként az Afrika Expo egyre nagyobb területen mutatja be a kontinens színes, különleges világát. 20 afrikai ország, 34 kiállító, folyamatos műsor az Ethiopian Airlines Afrika színpadon, fergeteges dob pergés, virtuóz táncok egyenesen a csodák kontinenséről. Egzotikum,barátságos, tehetséges művészek színvonalas show műsora és az évszázados hagyományokat tolmácsoló kézművesek, érdekes előadások szórakoztatják az érdeklődőket, a gyerekeket pedig kézműveskedés várja. (Az Ethiopian Airlines Afrika színpad programja ide kattintva tölthető le.)
 A 9. Afrika Expo Ethiopian Airlines Afrika színpad programja itt olvasható! Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Namíbia mutatkozik be! 2020. február 28- március 1. között immár 9. alkalommal kerül megrendezésre az Afrika Expo és Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként! Látogasson ki a HUNGEXPO A Pavilonjába a 201A standra, az Afrika Expo területére, és ismerkedjen meg 20 afrikai országgal, 34 kiállító képviseletében! Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Tanzánia és Zanzibár mutatkozik be!Ismerje meg Ön is különleges kiállítónkat és  gyémánt szponzorunkat a WEFA Industrie-t.« 1 2 3 4 5 6 7 8 »