Hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Sikeresen lezajlott a 9. Afrika Expo Budapest! Galériánkban további fotókat láthat a színpadi programokról,  és a standokrólAz UTAZÁS Kiállítás részeként az Afrika Expo egyre nagyobb területen mutatja be a kontinens színes, különleges világát. 20 afrikai ország, 34 kiállító, folyamatos műsor az Ethiopian Airlines Afrika színpadon, fergeteges dob pergés, virtuóz táncok egyenesen a csodák kontinenséről. Egzotikum,barátságos, tehetséges művészek színvonalas show műsora és az évszázados hagyományokat tolmácsoló kézművesek, érdekes előadások szórakoztatják az érdeklődőket, a gyerekeket pedig kézműveskedés várja. (Az Ethiopian Airlines Afrika színpad programja ide kattintva tölthető le.)
 A 9. Afrika Expo Ethiopian Airlines Afrika színpad programja itt olvasható! Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Namíbia mutatkozik be! 2020. február 28- március 1. között immár 9. alkalommal kerül megrendezésre az Afrika Expo és Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként! Látogasson ki a HUNGEXPO A Pavilonjába a 201A standra, az Afrika Expo területére, és ismerkedjen meg 20 afrikai országgal, 34 kiállító képviseletében! Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Tanzánia és Zanzibár mutatkozik be!Ismerje meg Ön is különleges kiállítónkat és  gyémánt szponzorunkat a WEFA Industrie-t.
 Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Etiópia mutatkozik be!Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most a Dél-afrikai Köztársaság mutatkozik be!Az Ethiopian Airlines Etiópia nemzeti és immár Afrika vezető légitársaságaként 1945 óta üzemel, a légitársaság 100%-ig állami tulajdonban van. A légitársaság központi repülőtere az Addisz-Abebában (Bole International Airport) található, amely ultramodern és mely az afrikai kontinens legnagyobb repülőtere. Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most a Seychelles-szigetek mutatkozik be!  

Kembe Sorel ismét elvállalta az Afrika Expo megnyitójának házigazda szerepét, illetve már visszatérő módon Magyarországon közismert és elismert, Afrikához is kötődő személyként jelenlétével támogatja az Afrika Expo kezdeményezést. Kembe Sorel úrral az Afrika Expo megnyitóján és a kiállítói napok egyikén egy beszélgetés formájában is lehet majd találkozni! Részletek és kulturális program hamarosan! Köszönjük támogatását ezúton is!A 9. Afrika Expo Budapest népszerűsítése megkezdődött! Február 11.-én a TrendFM 94.2 Globszafari elnevezésű műsorában jártunk és beszélgettünk az Afrika Expo szakmai konferenciájáról, üzleti lehetőségekről, és a 9. Afrika Expo kiemelt gyémánt szponzoráról a WEFA Industry-ról. Arról is szó esett, hogy miért települünk ki a FEHOVA kiállításra, és milyen utakat tervez az Utazz Afrikába Utazási Iroda 2021 januárjáig.Állatok nyomában Afrikában, előadások és fotóvetítések, Utazz Afrikába új utak bemutató, értékes nyeremények! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az Utazz Afrikába Utazás Iroda és az Afrika Expo Budapest közös standján és további, Afrikával kapcsolatos programjainkon a FEHOVA nagyszínpadán! Büszkék vagyunk rá, hogy Szilasi Ildikót, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapító- ügyvezetőjét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika-tagozata 2020. 02.06.-ai közgyűlésén elnökségi tagjai közé vette fel. Izgatottan készülődünk a 2019. november 23-24.-én megrendezésre kerülő 9. JÁRATLAN UTAKON Fesztiválra, hiszen idén utazási irodánk szerves részt vállalt abban, hogy az afrikai desztinációk és Afrika vonatkozású programok minél hangsúlyosabban és változatosabban jelenjenek meg a fesztivál programjában!1960. október 1.-én nyerte el függetlenségét Nigéria az Egyesült Királyságtól. A Budapestre Akkreditált Nigériai Nagykövetség színes rendezvény sorozatot szervezett az ünnepség kapcsán. 200 éve született Magyar László Angola-kutató, aki aktív életének nagy részét Angolában töltötte. Ki volt ő, hogy került Angolába? Hogy vette el a bihéi fejedelem lányát, milyen földrajzi felfedezéseket tett és milyen tudományos- ismeretterjesztő eredményeket tulajdoníthatunk neki? Hogy született meg a 2012-es Magyar László emlékexpedíció gondolata? Takaró Mihály Biernaczky Szilárd professzor urat és Szilasi Ildikó Afrika-szakértőt, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítóját, a Magyar László emlékexpedíció főszervezőjét kérdezte mindezekről. 


 A Fokvárosi Világturisztikai Szakkiállítás Afrika egyik vezető turisztikai vására, mely 2014 óra évente megrendezésre kerül a Dél-Afrikai Köztársaság egyik legmodernebb, legnemzetközibb városában, Fokvárosban. Szilasi Ildikó az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója és ügyvezetője beszámolója a vásárról. « 1 2 3 4 5 6 7 8 »