Hírek

« 1 2 3 4 5 6 »

 Gyakornokokat és önkénteseket keresünk a 8. HTCC Afrika Expo és Vásár lebonyolításához! A jelentkezéseket november 30.-ig az alábbiak szerint várjuk. Minden eddiginél nagyobb alapterületen (800 nm), minden eddiginél interaktívabb és színvonalasabb szakmai és látogatói programokkal tarkított Afrika Expót ígérnek a szervezők 2019-ben.

 A kiállítók számára a jelentkezést megnyitottuk! Foglalja le mihamarabb standhelyét, hogy részt vehessen Közép-Kelet Európa legnagyobb Afrika-fókuszú rendezvényén!Ünnepélyes keretek közt, sztárfellépők és nagykövetek, prominens vendégek jelenlétében nyílt meg a 7. HTCC Afrika Expo és Vásár 2018. március 1.-én 14 órakor. Afrikai tánc- és dob show, állatbemutató, beszélgetés írókkal, Afrika--utazókkal. Fesztiválhangulat családosoknak is a 7. HTCC Afrika Expo hétvégéjén!  FIGYELEM! ELKÖLTÖZTÜNK! Idén a 111-es standszám alatt keressék az Afrika Expo területét, az A pavilon ugyanazon hosszanti oldalán, de a másik csücskében, mint ahogy tavaly illetve az előző években. Mellékelten küldünk egy térképet, mely segíthet az eligazodásban. Az A Pavilon nagyszínpad szomszédságában leszünk. Szilasi Ildikó, az Afrika Expo alapítója az Ozone Network Egyenlítő című műsorában járt. Az 50 perces beszélgetésből kiderül, milyen programokkal várja a 7. HTCC Afrika Expo és Vásár a látogatókat? Miért nevezik Terangának Szenegált, miért rózsaszín a Rózsaszín-tó, és, mi az amaze golyó.
Az adást 2018. február 28.-án közvetíti az Ozone Network este 23:00 órakor. Mindig örülünk, ha kiállítóink egyenesen Afrikából jelentkeznek, és érkeznek. Annak pedig duplán, ha kiállítónk hölgy. Sodji Asszonyt kérdeztük, a SOK Trading képviseletében Togóról, a tevékenységéről, és a nők helyzetéről Togóban. Ezúttal a 7. HTCC Afrika Expo és Vásár névadó szponzorának, a HTCC-nek Malawiban található munkatársait kérdeztük.Kik lesznek a 7. HTCC Afrika Expo kiállítói? Milyen érdekes programokkal várják a látogatókat? Mi az a kora és milyen a fehérhasú afrikai törpesün? Malawiban, helyi gyerekek által készült fotókból mutat be tárlatot a Földkelte Egyesület a 7. HTCC Afrika Expón. A szervezőket kérdeztük.  Magyar zászló egy kongói iskolán és a gyerekek uniformisán. Kinshasai gyerekek, akik a Mennyből az Angyalt ékes magyar nyelven éneklik. Az Afrikáért Alapítvány már 15 éve folyamatosan támogatja a kinshasai College Othniel Általános és Középiskolát, a magyar kultúra így szép lassan begyűrűzött a diákok mindennapi életébe. Lájkold az Afrika Expo facebook oldalát és nyerj ingyenes belépőjegyet! Tájékozódj a legújabb fejleményekről Facebook oldalunkon! Kövess minket minden fórumon, hiszen már csak két hét, és kezdődik a 7. HTCC Afrika Expo és Vásár!  Idén első alkalommal vesz részt az Afrika Expo és Vásár történelmében Nigéria kiállítóként. Dr Eniola Ajayi Nagykövet Asszonyt kérdeztük. 2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!

Szeret utazni és szívesen részt vesz távoli, egzotikus országokról vagy extrém utazásokról szóló élménybeszámolókon?
Emellett szereti az aktív kikapcsolódást, esetleg szívesen kipróbálná a legjobb bringákat, kocogna a többiekkel, vagy látványos bringabemutatókat nézne? Jöjjön el március első hétvégéjén az Utazás Kiállításra, ahol a legjobb utazási tippekkel és gazdag, minden korosztály számára szóló programkínálattal várjuk! Sőt, még egy kétszemélyes marokkói, vagy egyiptomi utazást is nyerhet!

 Mint minden évben, idén is készítettünk néhány interjút kiállítóinkkal. Az interjú-sorozatot egy ghánai -magyar céggel, az African Investment Group-pal kezdjük meg. A cég vezetőjével, Lukács Zsolttal beszélgettünk először. Büszkék vagyunk rá, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztériumot ismét szakmai partnereink között tudhatjuk. Afrikáról volt szó az RTL Klub népszerű esti beszélgetős műsorában, ahol többek között az Afrika Expo alapítóját is meghívták egy beszélgetésre. Az Afrika Expo szervezője, és alapítója, Szilasi Ildikó több hetet Szenegálban töltött részben üzleti úton. Sikeres útjáról visszaérkezvén az Afrika Expo stábja új erővel vetette bele magát a szervezésbe. Magyar telefonszámunk él, e-mailekre gyorsan tudunk reagálni. Természetesen Szenegál is megjelenik az Afrika Expo kiállítói között! Afrikai gasztonómia, fesztiválosodó hangulat, új afrikai országok megjelenése. Ezeket is ígéri a 2018-as Afrika Expo és Vásár, melynek 2017. november 28.-án megrendezett prezentációja számos Budapestre Akkreditált afrikai nagykövetség képviselőinek részvételével zajlott.« 1 2 3 4 5 6 »