III. Afrika Expo és Vásár - 3. és 4. nap

1. / 18 kép
Afrikáról az Utazás Kiállítás Nagyszinpadán.
Afrikáról az Utazás Kiállítás Nagyszinpadán. Afrikáról az Utazás Kiállítás Nagyszinpadán.Jaksity Katával Ghánáról és afrikai tapasztalatairól beszélgettünk február 28.-án, az expo második napján. Az Africa Investment Group képviseletében Lukács Zsolt tartott előadást Ghánáról. Embertömeg az Afrika Expo területén.
Sana Borza előadása Szudánról, a III. Afrika Expo díszvendégéről. Középpontban: SzudánAz Afrobreakz dobzenekarhoz spontán örömzenélésre csatlakozott a djembe és tánctanár Ibro is. Az Afrikai Szabóság divatbemutatója, mint mindig, most is nagy sikert aratott. Mariama táncol.
A Dél-Afrikai Magyar Egyesület előadását is nagy érdeklődés övezte. Az Ae Tech Solutions tunéziai cég standja. Az Angolai Nagykövetség fényárban úszó standja. Az Ethnosound Világzenei Hangszerbolt standjánál. Csörgők és hangszerek minden mennyiségben az Ethnosound standján.
Az Afrikai Szabóság standja. Az Utazzafrikaba.hu Utazási Iroda standjánál is nagy volt az érdeklődés az iroda kicsoportos ghánai, szenegáli, ugandai, madagaszkári útjai iránt. Kiállítók- fellépők- szervezők