Hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

 Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Tanzánia és Zanzibár mutatkozik be!Ismerje meg Ön is különleges kiállítónkat és  gyémánt szponzorunkat a WEFA Industrie-t.
 Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Etiópia mutatkozik be!Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most a Dél-afrikai Köztársaság mutatkozik be!Az Ethiopian Airlines Etiópia nemzeti és immár Afrika vezető légitársaságaként 1945 óta üzemel, a légitársaság 100%-ig állami tulajdonban van. A légitársaság központi repülőtere az Addisz-Abebában (Bole International Airport) található, amely ultramodern és mely az afrikai kontinens legnagyobb repülőtere. Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most a Seychelles-szigetek mutatkozik be!  

Kembe Sorel ismét elvállalta az Afrika Expo megnyitójának házigazda szerepét, illetve már visszatérő módon Magyarországon közismert és elismert, Afrikához is kötődő személyként jelenlétével támogatja az Afrika Expo kezdeményezést. Kembe Sorel úrral az Afrika Expo megnyitóján és a kiállítói napok egyikén egy beszélgetés formájában is lehet majd találkozni! Részletek és kulturális program hamarosan! Köszönjük támogatását ezúton is!A 9. Afrika Expo Budapest népszerűsítése megkezdődött! Február 11.-én a TrendFM 94.2 Globszafari elnevezésű műsorában jártunk és beszélgettünk az Afrika Expo szakmai konferenciájáról, üzleti lehetőségekről, és a 9. Afrika Expo kiemelt gyémánt szponzoráról a WEFA Industry-ról. Arról is szó esett, hogy miért települünk ki a FEHOVA kiállításra, és milyen utakat tervez az Utazz Afrikába Utazási Iroda 2021 januárjáig.Állatok nyomában Afrikában, előadások és fotóvetítések, Utazz Afrikába új utak bemutató, értékes nyeremények! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az Utazz Afrikába Utazás Iroda és az Afrika Expo Budapest közös standján és további, Afrikával kapcsolatos programjainkon a FEHOVA nagyszínpadán! Büszkék vagyunk rá, hogy Szilasi Ildikót, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapító- ügyvezetőjét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika-tagozata 2020. 02.06.-ai közgyűlésén elnökségi tagjai közé vette fel. Izgatottan készülődünk a 2019. november 23-24.-én megrendezésre kerülő 9. JÁRATLAN UTAKON Fesztiválra, hiszen idén utazási irodánk szerves részt vállalt abban, hogy az afrikai desztinációk és Afrika vonatkozású programok minél hangsúlyosabban és változatosabban jelenjenek meg a fesztivál programjában!1960. október 1.-én nyerte el függetlenségét Nigéria az Egyesült Királyságtól. A Budapestre Akkreditált Nigériai Nagykövetség színes rendezvény sorozatot szervezett az ünnepség kapcsán. 200 éve született Magyar László Angola-kutató, aki aktív életének nagy részét Angolában töltötte. Ki volt ő, hogy került Angolába? Hogy vette el a bihéi fejedelem lányát, milyen földrajzi felfedezéseket tett és milyen tudományos- ismeretterjesztő eredményeket tulajdoníthatunk neki? Hogy született meg a 2012-es Magyar László emlékexpedíció gondolata? Takaró Mihály Biernaczky Szilárd professzor urat és Szilasi Ildikó Afrika-szakértőt, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítóját, a Magyar László emlékexpedíció főszervezőjét kérdezte mindezekről. 


 A Fokvárosi Világturisztikai Szakkiállítás Afrika egyik vezető turisztikai vására, mely 2014 óra évente megrendezésre kerül a Dél-Afrikai Köztársaság egyik legmodernebb, legnemzetközibb városában, Fokvárosban. Szilasi Ildikó az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója és ügyvezetője beszámolója a vásárról. Ajánlottak érte koporsót, megkóstolta az óriáshernyót, és elment abba a királyságba, ahol a kunyhóban egy magyar kutató közel százéves könyvét őrzik. Huszonnégy afrikai országban volt már, és tudja, hogy a fekete kontinensen csak a párás, füstös illat nem változik. Pór Attila írása Szilasi Ildikó Afrika-kutatóról, az Afrika Expo és Vásár alapítójáról, ügyvezetőjéről. "Mindenkinek van egy Afrika története, és azért vagyunk itt, hogy Afrikáról hiteles és őszinte képet adhassunk a kiállításra érkező közel 40.000 látogatónak az elkövetkező három napban" - ezzel a gondolattal indította útjára Szilasi Ildikó Afrika-szakértő, az Afrika Expo és az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója a 8. HTCC Afrika  Expo és Vásárt.   Egyptair: modernizációs terv a jövőért! A világ egyik vezető légitársasága, a Közel-Kelet és Afrika első IATA-tag légi szállítója, Egyiptom nemzeti szállítója hosszú idő óta jelen van a magyar utazási piacon minőségi szolgáltatásaival, széleskörű járathálózatával és modern flottájával.
Az Egyptair számos úti célba repül a Kairói Nemzetközi Repülőtér modern 3-as, illetve vadonatúj 2-es termináljáról, ahol az utasaik élvezhetik az Egyptair által üzemeltetett, felújított várótermeket Izgalmas szafari túrák, változatos nemzeti parkok, végtelen szavannák és az ezeket követő tökéletes kikapcsolódás egy meseszép, hófehér homokos tengerparton – Igen, ez Tanzánia és Zanzibár.

  Az etióp kultúra olyan, mint az ízletes étel, vagy egy finom kávé, talán egy maradandó emléktárgy… ha egyszer megtapasztalja, „megízleli” az ember, soha többé nem felejti el! – bemutatkozik Etiópia« 1 2 3 4 5 6 7 8 »